Rijst schotel

2009-03-01
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 20m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • doosje champignons in plakjes
    400 gram rundergehakt
    klein uitje geraspt
    teentje knoflook uitgeperst
    300 gram gekookte rijst (droge rijst bijv. van lassie)
    blik of pot doperwtjes
    3-4 eetlepels ketjap manis
    en eventueel wat zout en sambal

Werkwijze

Stap1

Bak in een beetje olie in een ruime koekenpan de ui, knoflook en de campignons en bak deze tot ze beginnen te kleuren doe het gehakt er bij en bak dit tot het gaar is en doe er de ketjap bij (en eventueel het zout en de sambal). schep er de doperwtjes door heen daarna de rijst er doorheen scheppen en dit even 5 min rustig laten bakken wel goed om blijven scheppen anders gaat het plakken

Lekker met een frisse salade eet smakelijk

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(5 / 5)

5 5 1
Beoordeel dit recept

1 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Italiaanse pizza met zeevruchten geserveerd op een Marokkaanse tafel, met Tajine.nl decoratief verwerkt in de tajinedeksel.

    Italiaanse pizza met zeevruchten

  • Tajine van visgehaktballetjes in tomatensaus, geserveerd in een Marokkaanse tajine.

    Tajine van Visgehaktballetjes in Tomatensaus

  • Tajine gerecht met vlees, groenten en deksel met Tajine.nl decoratie

    Marokkaanse Tajine met Vlees en Groenten

  • Een prachtige presentatie van Marokkaanse Seffa, gedecoreerd met poedersuiker, kaneel en noten, geserveerd op een schaal.

    Marokkaanse Seffa Gedecoreerd met Poedersuiker, Kaneel en Noten

  • Authentieke Marokkaanse visbestilla

    Marokkaanse Visbestilla

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.