Romige kersen taart

2013-06-25
  • Porties : 4
  • Bereidingstijd : 25m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • - 1 pot kersen zonder pit (350 g)
    - 1 pakje koksroom (200 ml)
    - 40 g bloem
    - 1 ei
    - 40 g suiker
    - 1 zakje vanillesuiker
    - Poedersuiker om te bestrooien.
    Hulpmiddelen
    4 ovenvaste schaaltjes (inhoud 125 ml), ingevet

Werkwijze

Stap1

Verwarm de oven voor op 200 °C.

Laat de kersen uitlekken en verdeel over de ovenschaaltjes.

Meng in een kom de room, de bloem, het ei, de suiker en de vanillesuiker met de mixer tot een luchtig beslag.

Schenk het beslag over de kersen. Bak het gebak in het midden van de oven in 20 min. gaar.

Strooi de poedersuiker eroverheen en serveer de kersentaartjes warm.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(0 / 5)

0 5 0
Beoordeel dit recept

0 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Mississippi Mud pie - Amerikaanse chocoladetaart

    Mississippi Mud pie – Amerikaanse chocoladetaart

  • Chocolade paastaart

    Chocolade paastaart

  • Vermicelli seffa als nagerecht

    Vermicelli seffa als nagerecht

  • Sinaasappelcake een makkelijke recept

    Sinaasappelcake een makkelijke recept

  • Griesmeelcake met vanillevla

    Griesmeelcake met vanillevla

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.