Marokkaanse ijstaart fruitsalade

2019-09-23
  • Bereidingstijd : 10m
  • Klaar in : 15m
Beoordeel dit recept:

Marokkaanse Ijstaart fruitsalade is een hele mooie presentatie voor je gasten of gewoon voor jezelf natuurlijk. Het ziet er heel ingewikkeld uit maar is best makkelijk om te bereiden.

Ingrediënten

  • - kant-en-klare ijstaart
  • - sinaasappels, in dunne schijfjes gesneden
  • - druiven
  • - meloen, in kwart gesneden en dan in dunne schuiven
  • - appels, in kwart gesneden en dan in dunne schuiven
  • - aardbeien
  • - kiwi´s
  • - Citroensap

Werkwijze

Stap1

Zorg ervoor dat je alles van te voren hebt gesneden en klaar ligt. Begin eerst met het doceren van de borden met fruit en hou in het midden voldoende ruimte voor de ijstaart. Op het moment dat je het gaat serveren leg je de ijstaart in het midden.

!! Appels kunnen bruin kleuren als ze te lang blijven staan, dus besprenkel ze met met wat citroensap.

!! Bewaar de gesneden fruit in de koelkast, zodat ze mooi blijven.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3.9 / 5)

3.9 5 15
Beoordeel dit recept

15 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Vers en zacht stokbrood met zonnebloempitten en zwarte komijn

    Stokbrood vers en zacht met zonnebloempitten en zwarte komijn

  • Harchakoekjes in de vorm van ghribia

    Harchakoekjes in de vorm van ghribia

  • Heerlijke Red Velvet Cake

    Heerlijke Red Velvet Cake

  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.