Recipes from Ingredient: Aardbeien
Aardbei is een geslacht van bloeiende planten uit de rozenfamilie, vooral bekend om zijn eetbare vruchten. Botanisch gezien is de aardbei een schijnvrucht. Er zijn meer dan twintig soorten en van de geteelde aardbei zijn er vele honderden rassen.
Marokkaanse ijstaart fruitsalade
Marokkaanse Ijstaart fruitsalade is een hele mooie presentatie voor je gasten of gewoon voor jezelf ...
Lees meerIjshoorntjes
Deze ijshoorntjes zijn heerlijk als voorafje of voor een gezellig avondje. Hartstikke lekker en snel ...
Lees meerGriesmeelpudding met fruit
Griesmeelpudding met fruit, lekker en gezond. Breng de melk met de vanillesuiker aan de kook. ...
Lees meerAardbeientiramisu
Aardbeientiramisu, Pureer 300 g aardbeien en snij 200 g aardbeien in plakjes. Breng de puree ...
Lees meerAardbeien-plaattaart
Aardbeien-plaattaart, je kan hierbij je fantasie gebruiken: maak een appelvorm en beleg met partjes appel, ...
Lees meerAardbeien slagroomtaart – taart der taarten
Aardbeien Slagroomtaart - Slagroomtaart (bijnaam: taart der taarten) is een taart of gebakje met een ...
Lees meerTiramisu Cake roll
Heerlijke Tiramisu Cake roll, Bekleed een grote rechthoekige bakblik of bakplaat met bakpapier. Doe de ...
Lees meerAardbeientaartjes met banketbakkersroom
Wie van bakken houdt, mag tijdens het aardbeienseizoen niet nalaten om deze verse aardbeientaartjes met ...
Lees meer