Recipes from Ingredient: Sinaasappel
De sinaasappel of appelsien is de vrucht van de sinaasappelboom, die tot het geslacht Citrus behoort. De vrucht wordt ook wel zoete sinaasappel genoemd, om hem te onderscheiden van de zure sinaasappel. De boom werd vroeger in een overwinteringsvertrek gehouden, vandaar de naam oranjerie. Dit is de bekendste citrusvrucht. Hij wordt in zoete en zoetzure versies geïmporteerd uit onder meer Spanje, Marokko en Zuid-Afrika.
Marokkaanse ijstaart fruitsalade
Marokkaanse Ijstaart fruitsalade is een hele mooie presentatie voor je gasten of gewoon voor jezelf ...
Lees meerKipbestilla – Marokkaanse pastei van kip en filodeeg
Ik denk dat ik de afgelopen tijd de meeste verzoekjes heb gehad voor dit recept, ...
Lees meerWortelcake met noten
Wortelcake wordt al sinds de middeleeuwen gemaakt, vooral wanneer suiker erg duur was, nam men ...
Lees meerZoete shake van de overgebleven fruitsalade
Als je aan het diëten bent, heb ik hier een goede tip voor je!!!!!!!!
Lees meer