Sinaasappel schijven
2005-10-19- Keuken: Marokkaanse
- Vaardigheidsniveau: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Porties : 1
- Bereidingstijd : 5m
Ingrediënten
- - 3 sinaasappels
- 1 theelpel kaneel
- 2 eetlepels suiker
Werkwijze
Stap1
Schil de sinaasappels zo dat je ook het witte vel wegsnijd, dus je ziet dan het vruchtvlees.
Snijd ze in schijven (zie foto)
en strooi er de kaneel en suiker over.
De suiker kun je naar smaak minderen.
Doe dit in een grote kom en daarna in de koelkast.
Als je dit een paar uur later eruit haalt, heb je heerlijke sinaasappel schijven in een sausje.
Gemiddelde waardering
(3.4 / 5)
8 keer beoordeeld
Gerelateerde recepten:
Info voedingswaarde
Deze informatie is per portie.
-
Vegetarisch
Ja -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Geplaatst door nour aan 13-12-2005
mmm lekker
Geplaatst door Nassira078 aan 16-07-2006
lijkt me echt lkkr..
ik ga het zeker een keertje proberen inshallah
chokrann
Geplaatst door Zakia aan 17-11-2006
typisch marokkaans! simpel maar lekker!
Geplaatst door sadiye aan 08-11-2008
hmmmm heerlijk
Geplaatst door hely aan 03-09-2009
makkiie kan ik zo maken
Geplaatst door sadiye aan 21-02-2011
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nogmaals 😀