Sinaasappel schijven

2005-10-19
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 5m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • - 3 sinaasappels
    - 1 theelpel kaneel
    - 2 eetlepels suiker

Werkwijze

Stap1

Schil de sinaasappels zo dat je ook het witte vel wegsnijd, dus je ziet dan het vruchtvlees.

Snijd ze in schijven (zie foto)

en strooi er de kaneel en suiker over.

De suiker kun je naar smaak minderen.

Doe dit in een grote kom en daarna in de koelkast.

Als je dit een paar uur later eruit haalt, heb je heerlijke sinaasappel schijven in een sausje.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3.4 / 5)

3.4 5 8
Beoordeel dit recept

8 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Vers en zacht stokbrood met zonnebloempitten en zwarte komijn

    Stokbrood vers en zacht met zonnebloempitten en zwarte komijn

  • Harchakoekjes in de vorm van ghribia

    Harchakoekjes in de vorm van ghribia

  • Marokkaanse ijstaart fruitsalade

    Marokkaanse ijstaart fruitsalade

  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (6)

  1. Geplaatst door nour aan 13-12-2005

    mmm lekker

  2. Geplaatst door Nassira078 aan 16-07-2006

    lijkt me echt lkkr..
    ik ga het zeker een keertje proberen inshallah

    chokrann

  3. Geplaatst door Zakia aan 17-11-2006

    typisch marokkaans! simpel maar lekker!

  4. Geplaatst door sadiye aan 08-11-2008

    hmmmm heerlijk

  5. Geplaatst door hely aan 03-09-2009

    makkiie kan ik zo maken

  6. Geplaatst door sadiye aan 21-02-2011

    mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nogmaals 😀

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.