Supersnelle kipkerrie

2005-11-17
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • 200 gr rijst
    200 gr kipfilet
    Zout en peper
    1 kleine prei
    1 zakje kerriesaus (maggi)
    1 klein blikje ananasstukjes
    250 ml koud water

Werkwijze

Stap1

Snijd de kipfilet in stukjes en bak ze bruin met wat zout en peper. Snijd de prei in ringen en voeg toe. Bak dit even mee en laat de ananasstukjes uitlekken.

Voeg de stukjes toe en warm nog even door op laag vuur. Doe 250 ml koud water in een pannetje en doe hierin het zakje kerriesaus. Breng al roerende aan de kook en doe het bij het kipmengsel.

Nog even lekker doorwarmen en serveren met de rijst.

Deel dit recept met anderen

Ik ben Ellouisa, 31 jaar jong..

Meer van deze
Chef-kok »
Gemiddelde waardering

(4.7 / 5)

4.7 5 3
Beoordeel dit recept

3 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Een heerlijke Marokkaanse Kefta Tajine met Eieren, geserveerd in een traditionele tajine met brood.

    Marokkaanse Kefta Tajine met Eieren

  • Authentieke Marokkaanse Bastilla met kip en amandelen, geserveerd met poedersuiker en kaneel, naast een decoratieve tajine.

    Marokkaanse Bastilla met Kip en Amandelen

  • Tajine van Erwtensoep Bissara met olijfolie en komijnpoeder, geserveerd in een decoratieve tajine van Tajine.nl.

    De Marokkaanse Tajine van Bissara

  • Italiaanse pizza met zeevruchten geserveerd op een Marokkaanse tafel, met Tajine.nl decoratief verwerkt in de tajinedeksel.

    Italiaanse pizza met zeevruchten

  • Tajine van visgehaktballetjes in tomatensaus, geserveerd in een Marokkaanse tajine.

    Tajine van Visgehaktballetjes in Tomatensaus

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie gegevens worden verwerkt.