Tuinbonen op zijn Marokkaans

2005-10-09
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 15m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • - 1 pot tuinbonen
    - 3 knoflookteentjes
    - takje peterselie
    - paprikapoeder
    - peper
    - zout
    - komijn
    - olijfolie

Werkwijze

Stap1

De tuinbonen afgieten en omspoelen.

In een hapjes pan wat olijfolie warm laten worden

Teentjes knoflook persen in de olie meebakken

Peterselie fijn hakken en erbij doen, tuinbonen erbij, de kruiden erbij en dit rustig laten bakken.

lekker en heel makkelijk

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3.3 / 5)

3.3 5 22
Beoordeel dit recept

22 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Vers en zacht stokbrood met zonnebloempitten en zwarte komijn

    Stokbrood vers en zacht met zonnebloempitten en zwarte komijn

  • Harchakoekjes in de vorm van ghribia

    Harchakoekjes in de vorm van ghribia

  • Marokkaanse ijstaart fruitsalade

    Marokkaanse ijstaart fruitsalade

  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.