Verse tonijn tacos

2005-10-07
  • Porties : 4
  • Bereidingstijd : 30m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • *1/3 kopje sour cream
    *1/2 rode ui, fijngesneden
    *3 el gehakte koriander
    *1 tl fijngesneden Spaanse peper, gemengd met wat tabasco
    *ca. 225 gram verse tonijn in dobbelstenen van ca. 1 1/2 cm
    *1 el taco kruiden
    *1 el olie
    *4 taco's (of ca. 3 tortilla's, die heb ik liever)

Werkwijze

Stap1

Meng de eerste 4 ingrediënten. Meng de tonijn met de taco kruiden. Verhit de olie in een pan tot heet.

Bak de tonijn maximaal 3 minuten, anders wordt ie droog. Doe dan het sour cream mengsel erbij en verwarm dit mengsel op laag vuur, ca. 1 minuut (tot warm).

Verwarm de taco's/tortilla's en vul met het mengsel.

Serveren met fijngesneden sla, plakjes avocado en salsa.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3.4 / 5)

3.4 5 7
Beoordeel dit recept

7 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Erg verrassende frisse zomerse watermeloen shake

    Erg verrassende frisse watermeloen shake

  • Gezonde gegrilde kip gegarneerd met gesmolten mozzarella

    Gezonde gegrilde kip gegarneerd met gesmolten mozzarella

  • Vegetarische spinazie en fetakaas hapjes heerlijk en makkelijk

    Vegetarische spinazie en fetakaas hapjes heerlijk en makkelijk

  • Gefrituurde bloemkool lekker krokante roosjes

    Gefrituurde bloemkool lekker krokante roosjes

  • Makkelijke Marokkaanse Harcha in een paar minuten gesneden

    Makkelijk recept Marokkaanse Harcha in een paar minuten

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (2)

  1. Geplaatst door oemchaimaa aan 23-09-2009

    wat is sour creme?

  2. Geplaatst door gerda aan 23-09-2009

    sour creme is zure room je kan het kopen van het merk campina
    je kan ook creme fraise gebruiken deze is beter bestand tegen warm maken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.