Zoete koekjes

2009-01-21
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 25m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • suiker
    water
    bladerdeegvellen
    losgeklopt eitje

Werkwijze

Stap1

Leg 2 lagen bladerdeeg in een ovenschaal en snij dit in stroken
bestrijk het daarna met het losgeklopte eitje en doe het dan in de oven tot het goed is..
zet dan water op met suiker, roer dit tussendoor
als de bladerdeeg klaar is laat het dan eerst afkoelen voor je het suikerwater er over heen doet en laat het daarna weer afkoelen tot het harder is geworden (ik vind het zelf zacht lekkerder maar niet iedereen houdt daarvan)

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(4 / 5)

4 5 2
Beoordeel dit recept

2 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Harchakoekjes in de vorm van ghribia

    Harchakoekjes in de vorm van ghribia

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

    Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

  • Marokkaanse Briwat be louz - Amandeldriehoekjes

    Marokkaanse Briwat be louz – Amandeldriehoekjes

  • Amandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes

    Amandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reactie (1)

  1. Geplaatst door Roosje23 aan 13-09-2009

    Welke bladerdeeg heb je gebruikt?
    Filodeeg of die van de supermarkt

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.