Recipes from Ingredient: Biefstuk

Biefstuk is een benaming voor mals en mager spiervlees, de gewone biefstuk is van het rund of het kalf, maar de naam biefstuk wordt ook wel gebruikt voor vlees van bijvoorbeeld struisvogel, hert, kalkoen, paard, kangoeroe en bizon. De benaming is afkomstig van het Engelse beefsteak dat in vele talen verbasterd voorkomt. Biefstuk behoort tot de meest geliefde vleessoorten en is vrij duur. Kwaliteit en prijs worden hoofdzakelijk bepaald door:

Marokkaanse roerbakschotel

Marokkaanse roerbakschotel

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(2.5 / 5)

Het recept voor deze roerbakschotel heb ik van Riannah. Het is een heerlijke en snelle ...

Lees meer
Tonijn biefstuk met tuinbonen en marokkaans gekruide aardappelen

Tonijn biefstuk met tuinbonen en marokkaans gekruide aardappelen

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(0 / 5)

Views: 14.115 Deel dit recept met anderen

Lees meer
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Biefstuk bachten-de -kuppe

Recept categorie:
Waardering:(0 / 5)

West-Vlaamse ode en reqeust aan en van Ellouissa.

Lees meer
Wokschotel met rundvlees en paksoi

Wokschotel met rundvlees en paksoi

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(4.7 / 5)

Lekker, snel en makkelijk

Lees meer
Rundvleesstoofpot met doperwten

Rundvleesstoofpot met doperwten

Recept categorie:
Waardering:(3 / 5)

Lekker winters gerechtje :)

Lees meer