Biefstuk bachten-de -kuppe

2006-01-03
  • Porties : 4
  • Bereidingstijd : 30m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • Behalve ik geen varken
    4 biefstukken
    50gr boter
    4 sjalotten
    4 tomaten
    4 el vlierbloesemazijn
    4dl room
    200gr champignons
    takjes peterselie
    p&z

Werkwijze

Stap1

Biefstukken kruiden.

Bruin bakken in de boter en warm huoden op een schotel.

De gesnipperde sjalotten samen met de schoongemaakte en in stukjes gesneden champignons lichtjes laten kleuren in de pan en boter van de biefstukken.

Het braadvet afgieten en de vlierbloesemazijn toevoegen, laten inkoken, de room bijvoegen en opnieuw inkoken.

Als de saus voldoende is ingekookt, er de in stukken gesneden tomaten bijvoegen(moeten opwarmen in de saus)en op smaak brengen.

Serveren met fijne frietjes.

En een Rodenbach Grand Cru of water.

Beter Ellouissa?

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(0 / 5)

0 5 0
Beoordeel dit recept

0 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Mini tortilla's recept

    Mini tortilla’s

  • Mini vispastilla met kabeljauw scampi garnalen en fruits de mer

    Mini vispastilla met kabeljauw scampi garnalen en fruits de mer

  • Vogeltongetjes met kip zoete ui rozijnen en amandelen

    Vogeltongetjes met kip zoete ui rozijnen en amandelen

  • Gevulde aubergine en rijst met prei en ui

    Gevulde aubergine🍆 met gehakt uit de oven en rijst met prei en ui

  • Pizza tonijn en mozzarella

    Pizza tonijn en mozzarella Recept

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reactie (1)

  1. Geplaatst door ellouisa aan 04-01-2006

    Ja veel beter 😀

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.