Marokkaanse roerbakschotel

2014-09-01
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 5m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • Ingredienten voor 2 personen:
    - 250 gr biefstuk, kalfsvlees of lamsvlees in reepjes
    - Half bakje champignons, in plakjes
    - Halve rode paprika, in blokjes
    - 500 gr verse krieltjes, gehalveerd
    - 1 teentje knoflook of een 1/2 tl knoflookpoeder
    - Zout en peper
    - 1 tl paprikapoeder
    - 1 tl kurkuma
    - 1/2 tl komijn
    - Verse koriander en peterselie naar smaak, gehakt
    - Olijfolie

Werkwijze

Stap1

Bak de reepjes vlees in olie goudbruin. Voeg de champignons en paprika toe en dan de kruiden. Kook ondertussen de halve krieltjes (met schil) beetgaar in water met wat zout. Giet ze af en voeg bij het vleesmengsel. Roerbak even goed mee en laat nog 10 minuten met de deksel op de pan gaar worden.

Deel dit recept met anderen

Ik ben Ellouisa, 31 jaar jong..

Meer van deze
Chef-kok »
Gemiddelde waardering

(2.5 / 5)

2.5 5 1
Beoordeel dit recept

1 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Marokkaanse ijstaart fruitsalade

    Marokkaanse ijstaart fruitsalade

  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Mini tortilla's recept

    Mini tortilla’s

  • Barbecue chicken pizza

    Barbecue chicken pizza

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.