Gekruide rijst met gehakt

2013-03-11
  • Porties : 6
  • Bereidingstijd : 30m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • Gehaktsaus:
    - 300 gr gehakt
    - 1 fijngehakt uitje
    - 1 teentje look geperst
    - fijngehakte koriander
    - 1 rode paprika in stukjes
    - 1 tomaat in stukjes
    - zout
    - peper
    - komijn
    - saffraan
    - paprika
    - tikje sambal
    - lepeltje tomatenconcentraat
    Rijst

Werkwijze

Stap1

Van alle ingrediënten je gehaktsaus maken.

Rijst:

Je kookt de rijst niet helemaal gaar. Er moet nog een bite inzitten.

Neem een antikleefpan en doe hierin wat witte olie en verkruimel hierin een knorrblokje. Snijd een stukje rode paprika en een stukje groene paprika in kleine stukjes en fruit die hierin. Kruid met peper en wat paprikapoeder, fijngehakte koriander, 3 eetlepels mais en voeg dan de rijst toe. Nog 10 min laten bakken ( regelmatig omroeren) en dan kan je opdienen.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3.4 / 5)

3.4 5 20
Beoordeel dit recept

20 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Vers en zacht stokbrood met zonnebloempitten en zwarte komijn

    Stokbrood vers en zacht met zonnebloempitten en zwarte komijn

  • Harchakoekjes in de vorm van ghribia

    Harchakoekjes in de vorm van ghribia

  • Marokkaanse ijstaart fruitsalade

    Marokkaanse ijstaart fruitsalade

  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.