Harsha van maismeel, boter en eieren
2008-08-23- Vaardigheidsniveau: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Porties : 1
- Bereidingstijd : 25m
Ingrediënten
- 500 g maismeel
3 volle eetlepels roomboter
zout
1 ei
lauwwarm water
3 gekookte eieren
Werkwijze
Stap1
Meng in een kom de maismeel met ei, snuf zout, Giet er een scheutje water bij en kneed tot een samenhangend deeg ontstaat. maak je hand met een beetje water nat en vorm een deegbal.
Verwarm de Marokkaanse koekenpan (farah) en druk de deegbal plat circa1 cm in farah en bak deze aan beide kanten.
Als het klaar is wat gaatjes in deeg prikken en wat roomboter over verdelen en de gekookte eieren ook erbij..
Gemiddelde waardering
(3.5 / 5)
6 keer beoordeeld
Gerelateerde recepten:
Info voedingswaarde
Deze informatie is per portie.
-
Vegetarisch
Ja -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Geplaatst door kmazaim aan 27-10-2008
Dit lijkt heerlijk op een zondagochtend. Ziet er heerlijk uit.
Geplaatst door elviarr aan 02-11-2008
met muntthee mmmm
Geplaatst door firdausnoor aan 29-11-2008
lekker echt ypische maokkaanse
Geplaatst door firdausnoor aan 29-11-2008
sorry voor de typfouten, ik bedoede typische marokkaans
Geplaatst door sadiye aan 14-12-2008
moet hier geen suiker in ?????
Geplaatst door elviarr aan 10-01-2009
nee,maar als je het lekker vind kun je gerust wat suiker toevoegen