Harsha van maismeel, boter en eieren

2008-08-23
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 25m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • 500 g maismeel
    3 volle eetlepels roomboter
    zout
    1 ei
    lauwwarm water
    3 gekookte eieren

Werkwijze

Stap1

Meng in een kom de maismeel met ei, snuf zout, Giet er een scheutje water bij en kneed tot een samenhangend deeg ontstaat. maak je hand met een beetje water nat en vorm een deegbal.

Verwarm de Marokkaanse koekenpan (farah) en druk de deegbal plat circa1 cm in farah en bak deze aan beide kanten.

Als het klaar is wat gaatjes in deeg prikken en wat roomboter over verdelen en de gekookte eieren ook erbij..

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3.3 / 5)

3.3 5 3
Beoordeel dit recept

3 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Barbecue chicken pizza

    Barbecue chicken pizza

  • Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

    Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

  • Loempiapakketjes met twee soorten kipvullingen

    Loempiapakketjes met twee soorten kipvullingen

  • Pittige spinazie broodjes met feta en mozzarella heerlijk in de ramadan

    Pittige spinazie broodjes met feta en mozzarella

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (6)

  1. Geplaatst door kmazaim aan 27-10-2008

    Dit lijkt heerlijk op een zondagochtend. Ziet er heerlijk uit.

  2. Geplaatst door elviarr aan 02-11-2008

    met muntthee mmmm

  3. Geplaatst door firdausnoor aan 29-11-2008

    lekker echt ypische maokkaanse

  4. Geplaatst door firdausnoor aan 29-11-2008

    sorry voor de typfouten, ik bedoede typische marokkaans

  5. Geplaatst door sadiye aan 14-12-2008

    moet hier geen suiker in ?????

  6. Geplaatst door elviarr aan 10-01-2009

    nee,maar als je het lekker vind kun je gerust wat suiker toevoegen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.