Mini-pizzaatjes

2014-09-06
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 30m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • Deeg maak je van:
    - 200 gr bloem
    - 1,5 theelepel gist
    - wat droge oregano en wat droge basilicum
    - zout
    - eetlepel olijfolie
    - melk 
    Topping
    - Tomatenconcentraat
    - wat olijfolie en oregano
    Aan je de keus: 
    Tonijn, champignons, ui, paprika, courgette, kaas, mozzarella, gehakt, zeevruchten, geraspte kaas

Werkwijze

Stap1

Bloem,  1, 5 theelepel gist,  wat droge oregano, wat droge basilicum,  zout en eetlepel olijfolie kneden met lauwe melk en een uurtje laten rijzen, nadien uitrollen en rondjes snijden met een glas of soepkom.

Topping

 

Tomatenconcentraat gemengd met wat olijfolie en oregano, dit smeer je op de pizzaatjes en daarna aan jou de keuze:

 

Tonijn, champignons, ui, paprika, courgette, kaas, mozzarella, gehakt, zeevruchten, geraspte kaas, ....... 

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(4 / 5)

4 5 3
Beoordeel dit recept

3 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Vers en zacht stokbrood met zonnebloempitten en zwarte komijn

    Stokbrood vers en zacht met zonnebloempitten en zwarte komijn

  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Barbecue chicken pizza

    Barbecue chicken pizza

  • Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

    Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

  • Loempiapakketjes met twee soorten kipvullingen

    Loempiapakketjes met twee soorten kipvullingen

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.