Recipes from Ingredient: Aardappel

De aardappel is een plant die ondergronds een energievoorraad in de vorm van zetmeel aanlegt. Het zetmeel wordt bewaard in de vorm van knollen, die eveneens aardappelen of aardappels worden genoemd. De knollen worden gevormd aan ondergrondse stengels, stolonen genoemd. In veel Europese en westerse landen is de aardappel een basisvoedingsmiddel. Net als rijst, pasta en brood is de aardappel een belangrijke bron van koolhydraten.

Voorgerecht salade

Voorgerecht salade

Recept categorie: , Keuken:
Waardering:(4.6 / 5)

Voorgerecht Salade, Kook de pasta of rijst, de aardappels en de wortels gaar, doe het ...

Lees meer
Marmita

Marmita

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(4.3 / 5)

Marmita wat elke Marokkaan(se) wel kent en(veel)eet of niet! Zeer traditioneel maar iedereen maakt het ...

Lees meer
Kippenpootjes met aardappels

Kippenpootjes met aardappels

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(3.8 / 5)

Gekruide kippepootjes met aardappels in de oven, De kippepootjes laten marineren in een sausje van ...

Lees meer
Tortilla met groenten

Tortilla met groenten

Recept categorie: , , Keuken:
Waardering:(4.3 / 5)

Tortilla met groenten, Ik gebruik de hieronder beschreven groenten, maar je kunt zelf ook andere ...

Lees meer
Aardappelmsemen

Aardappelmsemen

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(3 / 5)

Aardappelmsemen, Msemem gemaakt van aardappel en bloem. kneed dit tot een deeg, laat het 15 ...

Lees meer
Aardappeltonijnsalade

Aardappeltonijnsalade

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(4.1 / 5)

Aardappeltonijn salade, Kook de aardappels met schil tot ze gaar zijn, haal ze eruit schil ...

Lees meer