De amandel is het zaad van de amandelboom. Amandelen worden in augustus geoogst. De buitenkant van de 'pit' van deze steenvrucht wordt gekraakt; het vlies wordt verwijderd door de amandel kort te blancheren. De amandel is wel zelfbestuivend, maar kwekers in Californië zetten op grote schaal bijen in voor de bestuiving.
Waardering:(3.6 / 5)
De Marokkaanse versie van Baklava. De echte foto komt nog.
Lees meer
Waardering:(2.7 / 5)
Op verzoek van Nuray, helaas zonder foto
Lees meer
Waardering:(4.6 / 5)
Lekkere dadelkokos koek in ka3b laghzal deeg
Lees meer
Waardering:(3.6 / 5)
Heerlijke broodjes met appelkaneelsmaak!
Lees meer
Waardering:(3.5 / 5)
Views: 29.959 Deel dit recept met anderen
Lees meer
Waardering:(3.8 / 5)
Koekjes met dadels; de foto is van ceuta zij heeft de koekje gemaakt en de ...
Lees meer
Waardering:(3.8 / 5)
Ik weet niet of dit ook echt chemia heet? Ik heb het recept ooit eens ...
Lees meer
Waardering:(3.7 / 5)
Ik weet niet of dit ook echt chemia heet? Ik heb het recept ooit eens ...
Lees meer
Waardering:(4.8 / 5)
Views: 91.699 Deel dit recept met anderen
Lees meer