Recipes from Ingredient: Amandelen
De amandel is het zaad van de amandelboom. Amandelen worden in augustus geoogst. De buitenkant van de 'pit' van deze steenvrucht wordt gekraakt; het vlies wordt verwijderd door de amandel kort te blancheren. De amandel is wel zelfbestuivend, maar kwekers in Californië zetten op grote schaal bijen in voor de bestuiving.
Slagroomgebak
Slagroomgebak, klop in een kom 4 dooiers met 35 gr. suiker tot een romige crème. ...
Lees meerAppelcake gevuld met walnoten
Appelcake gevuld met walnoten, makkelijk en lekker. Schil de appels, snijd ze in plakken. Verwarm ...
Lees meerMehancha met amandelen
Mehancha met amandelen, Je gaat de amandelen en walnoten en sesamzaad malen, helft van sesam ...
Lees meerKip bestilla
Een lekkere met kip gevulde bladerdeeg, Als je niet van amandelen houd kun je de ...
Lees meerTapas met kastanjechampignons paprika kikkererwten eieren en amandelen
Champignons schoonborstelen. Bouillon aan de kook brengen. Champignons 3 min. koken en uit bouillon nemen. ...
Lees meerAmandel-shortbread met Chocolade-dipping
Amandel-shortbread met Chocolade-dipping, Bekleed de bakvorm met bakpapier en doen de mengsel erin, strijk het ...
Lees meer