Recipes from Ingredient: Azijn

Azijn is een levensmiddel dat ontstaat wanneer gegiste producten verzuren door de juiste bacteriën. Als bijvoorbeeld bij de rijping van wijn lucht in het vat komt kan de alcohol worden omgezet in zuur en ontstaat wijnazijn. Azijn is chemisch gezien een oplossing van 4 tot 15% azijnzuur met geur- en smaakstoffen.

Aardappeltonijnsalade

Aardappeltonijnsalade

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(4.1 / 5)

Aardappeltonijn salade, Kook de aardappels met schil tot ze gaar zijn, haal ze eruit schil ...

Lees meer
Chebbakia

Chebbakia

Recept categorie: , Keuken:
Waardering:(4.4 / 5)

Recept van MMU Traditioneel gerecht wat heerlijk bij een kop soep smaakt. (vooral in de ...

Lees meer
Chebakia - Chebbakia

Chebakia

Recept categorie: , Keuken:
Waardering:(4.2 / 5)

Chebbakia is een heerlijke honingkoek die iedere dag gegeten wordt tijdens de ramadan.

Lees meer