Recipes from Ingredient: Azijn

Azijn is een levensmiddel dat ontstaat wanneer gegiste producten verzuren door de juiste bacteriën. Als bijvoorbeeld bij de rijping van wijn lucht in het vat komt kan de alcohol worden omgezet in zuur en ontstaat wijnazijn. Azijn is chemisch gezien een oplossing van 4 tot 15% azijnzuur met geur- en smaakstoffen.

Ajam ketjap

Ajam ketjap

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(4 / 5)

Ajam Ketjap is een heerlijk gerecht uit de Indonesische keuken. De Ketjap saus maak je ...

Lees meer
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Rijstsalade met tonijn

Recept categorie:
Waardering:(3.8 / 5)

Views: 32.688 Deel dit recept met anderen

Lees meer
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Marokkaanse tomaten, komkomer, uien salade

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(3.6 / 5)

heerlijk salade voor elke dag en nog lekker gezond

Lees meer
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Aardappel salade

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(4.8 / 5)

heey vandaag heb ik een recept voor jullie. Ik zeg het je alvast: het is ...

Lees meer
Stoofvlees a la Ellouisa

Stoofvlees a la Ellouisa

Recept categorie:
Waardering:(3.7 / 5)

Views: 50.402 Deel dit recept met anderen

Lees meer
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Gestoomde bahpau met vleesvulling

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(3 / 5)

Views: 30.523 Deel dit recept met anderen

Lees meer
Aardappelsalade

Aardappelsalade

Recept categorie:
Waardering:(3.4 / 5)

Lekkere frisse salade (zoals je bij la place ook kan eten :D)

Lees meer
Rode kool met appel

Rode kool met appel

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(0 / 5)

Lekker Hollands!

Lees meer
Zoetzure kip

Zoetzure kip

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(4.7 / 5)

Lekker, makkelijk en snel

Lees meer
Salade

Salade

Recept categorie:
Waardering:(4.4 / 5)

lekker en gezond

Lees meer