Recipes from Ingredient: Bleekselderij

Bleekselderij is een selderij waarvan de bladstelen gegeten worden, ze worden ook verwerkt in een salade. Bleekselderij zijn de jonge, lichtgroene stengels van de selderijplant. Elke klassieke Italiaanse tomatensaus begint met het fruiten van het gouden trio: een fijngehakt uitje, worteltje en stengel bleekselderij.

Harira

Harira

Recept categorie: , Keuken:
Waardering:(4 / 5)

Views: 11.444 Deel dit recept met anderen

Lees meer
Vermicellisoep

Vermicellisoep een lichte variant van onze Marokkaanse Harira

Recept categorie: , , Keuken:
Waardering:(3.2 / 5)

Vermicellisoep, dit is een snelle, makkelijk, lichte variant op onze Harira. Sorry, voor de wazige ...

Lees meer
Linzen soeppie

Linzen soeppie

Recept categorie:
Waardering:(1.5 / 5)

vult lekker...

Lees meer
Surinaamse nasi

Surinaamse nasi

Recept categorie:
Waardering:(3.5 / 5)

echt anders dan met een nasipakje kruiden!

Lees meer
Harira - Marokkaanse soep

Harira – Marokkaanse soep

Recept categorie: , , Keuken:
Waardering:(4.6 / 5)

Voor Marokkanen geen ramadan zonder harira! De soep bevat allerlei belangrijke stoffen die nodig zijn ...

Lees meer
Italiaanse pastasaus met gehakt

Italiaanse pastasaus met gehakt

Recept categorie: , , Keuken:
Waardering:(4.2 / 5)

Italiaanse pastasaus met gehakt, Roerbak in de olijfolie: de ui, het knoflookteentje, de worteltjes en ...

Lees meer