Recipes from Ingredient: Citroen

De citroen is een gele citrusvrucht met een zure smaak die veroorzaakt wordt door het aanwezige citroenzuur dat ook in veel andere citrusvruchten voorkomt. Citroen is een familie van de sinaasappel. Er zijn zo'n 12 soorten citrusvruchten, maar door kruisingen is dit aantal inmiddels sterk gegroeid.

Gebakken garnalen

Gebakken garnalen

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(4.2 / 5)

Gebakken garnalen, ik serveer deze garnalen meestal met gebakken vis en charmila en soms gebruik ...

Lees meer
Vis tajine in de oven

Vis tajine in de oven

Recept categorie: , Keuken:
Waardering:(4 / 5)

Vis tajine in de oven, doe de dorado's in een bak en snij er 3 ...

Lees meer
Heerlijk Marokkaanse Vistajine

Heerlijk Marokkaanse Vistajine

Waardering:(4.7 / 5)

Vis Tajine, Je doet die visjes in een bak en doet er de koriander, knoflook, ...

Lees meer
Paella met kip en garnalen

Paella met kip en garnalen

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(3.9 / 5)

Paella met kip en garnalen, Lekker met een gemengde salade met tomaat en olijven. bak ...

Lees meer
Bananenmelk

Bananenmelk

Recept categorie:
Waardering:(3.2 / 5)

bananenmelk van dr. oetker, Doe de grof gesneden bananen, het citroensap, de suiker, de Dr. ...

Lees meer
Aardbeienkoepel

Aardbeienkoepel

Recept categorie: , Keuken:
Waardering:(4 / 5)

Aardbeienkoepel, Sla de slagroom met de Dr. Oetker Vanillesuiker, de Dr. Oetker klopfix en de ...

Lees meer
Tagliatelle met kip en champignon roomsaus

Tagliatelle met kip en champignon roomsaus

Recept categorie: ,
Waardering:(4.6 / 5)

Tagliatelle met kip en champignon roomsaus voor pastaliefhebbers. Tip: Met stokbrood i.p.v pasta is het ...

Lees meer
Tapas met kastanjechampignons paprika kikkererwten eieren en amandelen Champignons

Tapas met kastanjechampignons paprika kikkererwten eieren en amandelen

Recept categorie:
Waardering:(4.3 / 5)

Champignons schoonborstelen. Bouillon aan de kook brengen. Champignons 3 min. koken en uit bouillon nemen. ...

Lees meer
Mosselen in Marokkaanse tomatensaus

Mosselen in Marokkaanse tomatensaus

Recept categorie: , Keuken:
Waardering:(3.8 / 5)

Mosselen in Marokkaanse tomatensaus, Mosselen grondig wassen. Kapotte exemplaren en mosselen die wijd openstaan, en ...

Lees meer
Visbastilla – filodeeg gevuld met een vulling van vis en mihoen

Visbastilla – filodeeg gevuld met een vulling van vis en mihoen

Recept categorie: , Keuken:
Waardering:(4.1 / 5)

De Marokkaanse keuken staat bekent om zijn pastilla´s. Dit zijn grootte rijk gevulde hartige taarten. ...

Lees meer