Recipes from Ingredient: Citroen

De citroen is een gele citrusvrucht met een zure smaak die veroorzaakt wordt door het aanwezige citroenzuur dat ook in veel andere citrusvruchten voorkomt. Citroen is een familie van de sinaasappel. Er zijn zo'n 12 soorten citrusvruchten, maar door kruisingen is dit aantal inmiddels sterk gegroeid.

Tagliatelle met kip en champignon roomsaus

Tagliatelle met kip en champignon roomsaus

Recept categorie: ,
Waardering:(4.6 / 5)

Tagliatelle met kip en champignon roomsaus voor pastaliefhebbers. Tip: Met stokbrood i.p.v pasta is het ...

Lees meer
Tapas met kastanjechampignons paprika kikkererwten eieren en amandelen Champignons

Tapas met kastanjechampignons paprika kikkererwten eieren en amandelen

Recept categorie:
Waardering:(4.3 / 5)

Champignons schoonborstelen. Bouillon aan de kook brengen. Champignons 3 min. koken en uit bouillon nemen. ...

Lees meer
Mosselen in Marokkaanse tomatensaus

Mosselen in Marokkaanse tomatensaus

Recept categorie: , Keuken:
Waardering:(3.8 / 5)

Mosselen in Marokkaanse tomatensaus, Mosselen grondig wassen. Kapotte exemplaren en mosselen die wijd openstaan, en ...

Lees meer
Visbastilla – filodeeg gevuld met een vulling van vis en mihoen

Visbastilla – filodeeg gevuld met een vulling van vis en mihoen

Recept categorie: , Keuken:
Waardering:(4.2 / 5)

De Marokkaanse keuken staat bekent om zijn pastilla´s. Dit zijn grootte rijk gevulde hartige taarten. ...

Lees meer
Couscous salade

Couscous salade

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(4.2 / 5)

Tip Serveer deze couscoussalade eens in bootjes van ijsbergsla of garneer de salade met olijven ...

Lees meer
Gebakken vis

Gebakken vis

Recept categorie: Keuken: , ,
Waardering:(3.5 / 5)

Serveer enkele soorten vis zoals salmoniti ,sardientjes, garnalen, stukken makreel, inktvis op mooie schaal met ...

Lees meer