Recipes from Ingredient: Eieren
Een ei is een voedingsmiddel dat vanouds veel door mensen wordt gegeten. Vogels waarvan de eieren gegeten worden zijn onder voornamelijk de kip, maar ook gans, eend en kwartel. Alle vogeleieren zijn eetbaar voor de mens, ook de schaal. De schaal is een goede bron van calcium. Een kippenei is 2 à 3 weken houdbaar.
Bestilla – Bastilla – Pastilla met Kip ala moi
Pastila (ook wel bestilla) is een Marokkaans gerecht dat wordt gemaakt van filodeeg en verschillende ...
Lees meerSfenj – Marokkaanse donuts
Sfenj / donuts, Doe in een schaal de gezeefde bloem en voeg er suiker, zout, ...
Lees meerKalinti – karan – karantika
Kalinti - karan (ook wel karan in Oujda of karantika / garantita in Algerije) is ...
Lees meerEid el Fitr taart
Eid el Fitr taart, Mix de suiker, olie, vanillesuiker, amandelessence en de eieren goed door ...
Lees meer



