Recipes from Ingredient: Eieren

Een ei is een voedingsmiddel dat vanouds veel door mensen wordt gegeten. Vogels waarvan de eieren gegeten worden zijn onder voornamelijk de kip, maar ook gans, eend en kwartel. Alle vogeleieren zijn eetbaar voor de mens, ook de schaal. De schaal is een goede bron van calcium. Een kippenei is 2 à 3 weken houdbaar.

Chebbakia

Chebbakia

Recept categorie: , Keuken:
Waardering:(4.4 / 5)

Recept van MMU Traditioneel gerecht wat heerlijk bij een kop soep smaakt. (vooral in de ...

Lees meer
Lahmacun - Turkse pizza

Turkse pizza – Lahmacun

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(4.3 / 5)

Lahmacun, in Nederland ook bekend als Turkse Pizza, is een traditioneel oosters gerecht. Het heeft ...

Lees meer
Chebakia - Chebbakia

Chebakia

Recept categorie: , Keuken:
Waardering:(4.1 / 5)

Chebbakia is een heerlijke honingkoek die iedere dag gegeten wordt tijdens de ramadan.

Lees meer