Recipes from Ingredient: Eieren
Een ei is een voedingsmiddel dat vanouds veel door mensen wordt gegeten. Vogels waarvan de eieren gegeten worden zijn onder voornamelijk de kip, maar ook gans, eend en kwartel. Alle vogeleieren zijn eetbaar voor de mens, ook de schaal. De schaal is een goede bron van calcium. Een kippenei is 2 à 3 weken houdbaar.
Gefrituurde ijsbolletje
Gefrituurde ijsbolletje, het is echt waar! Een bakblik of een platte schaal met een laagje ...
Lees meerRonde marmercake
Ronde marmercake, heerlijke en makkelijke cake! Mix de eieren met de suiker en vanillesuiker schuimig. ...
Lees meerHarsha koekjes
Harsha koekjes, simpel en lekker. Meng alle ingrediënten met elkaar, voeg smid toe kneed dit ...
Lees meerWalnootkoekjes
Heerlijke walnootkoekejs, je moet een speciaal walnootpannetje hiervoor hebben. Ik plaats daar de foto nog ...
Lees meerAppelcake gevuld met walnoten
Appelcake gevuld met walnoten, makkelijk en lekker. Schil de appels, snijd ze in plakken. Verwarm ...
Lees meerDonuts besmeerd met honing en bestrooid met kokos
Donuts, dit donuts recept is het enige dat bij mij goed lukt en dat ook ...
Lees meerMuffins beestenboel
Muffins beestenboel, Als je geen glazuur hebt, kun je dit ook zelf maken: neem 150 ...
Lees meerBeren cake
Beren cake, Plaats het rooster iets onder het midden van de oven en verwarm de ...
Lees meer