Rghifaat met amandelen

2012-02-05
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 30m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • Mesemen/Rghayef:
    - 500g meel
    - zout
    - 1 eitje
    - een beetje bakpoeder
    - vanillesuiker
    - 1 el poedersuiker
    - 1 el boter
    - en water
    vulling:
    150g geroosterde amandelen
    - 50g poedersuiker
    - vanillesuiker of kaneel
    - een beetje boter
    decoratie:
    geroosterde amandelen en honing
    EN OLIE OM HET TE BAKKEN

Werkwijze

Stap1

Meng alle ingrediënten van Msemen/rghayef, laat het rusten en dan bereid het zoals msemen met een beetje vulling erin.

Laat het 10min rusten en daarna bak het in hete olie totdat het een mooie goud kleur krijgt.

Doe een lepeltje honing en grove gemalen amandelen erop. EN EET SMAKELIJK

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3.2 / 5)

3.2 5 12
Beoordeel dit recept

12 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Fruittaartje kiwi-aardbei met chocolade ganache

    Fruittaartje kiwi-aardbei met chocolade ganache

  • Barbecue chicken pizza

    Barbecue chicken pizza

  • Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

    Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

  • Loempiapakketjes met twee soorten kipvullingen

    Loempiapakketjes met twee soorten kipvullingen

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reactie (1)

  1. Geplaatst door naamloos1 aan 14-03-2012

    hoelang laten rusten de eerste keer?
    En bereiden zoals msemen, Dus je bedoelt platdrukken en dan vulling en dichtvouwen?

    Hoeveel vouwen?

    ziet er lekker uit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.