Recipes from Ingredient: Groenten
Coquillage gevuld met vis
Coquillage gevuld met vis, Dit kun je als voorgerecht maken maar ook als tussendoortje als ...
Lees meerTagliatelle met kip en champignon roomsaus
Tagliatelle met kip en champignon roomsaus voor pastaliefhebbers. Tip: Met stokbrood i.p.v pasta is het ...
Lees meerTomatensoep met kikkererwten en stokbrood
Tomatensoep is een soep op basis van tomaten en eventueel andere groenten, gehaktballetjes of rundvlees, ...
Lees meerMediterrane groente-vissoep
Mediterrane, groente-vissoep, Oven voorverwarmen op 225 °C. Aubergine, courgette en paprika wassen en in grove ...
Lees meerVegetarisch linzenschotel met paprika en Marokkaans brood
Linzenschotel met paprika, Ui en knoflook pellen en snipperen. Wortel schillen en in blokjes snijden. ...
Lees meerCouscous salade
Tip Serveer deze couscoussalade eens in bootjes van ijsbergsla of garneer de salade met olijven ...
Lees meerTurkse salade met aardappel – Turkse pikante worst en pikante mosselen
Turkse salade met aardappel, Turkse pikante worst en pikante mosselen Bereidingstijd in minuten 15 bereiden
Lees meerZalmsalade
Zalmsalade, Eieren hard koken, laten schrikken en laten afkoelen en pellen. Blik zalm afgieten. Graatjes ...
Lees meerHarira met bruine linzen
Harira is de meest bekende soep in Marokko. Tijdens de vastenperiode (de ramadan) eet men ...
Lees meerTomatensoep – Harira
Lekkere Marokkaanse gevulde soep (Harira). Variaties genoeg, ik zal ook nog andere recepten van tomatensoep ...
Lees meer