Recipes from Ingredient: Kaas

Kaas is een voedingsmiddel gemaakt van melk. Bij het maken van kaas worden de vaste stoffen in de melk gescheiden van het vocht. Er wordt aan de kaas stremsel, zuursel en zout toegevoegd tijdens de bereiding. Kaas bevat, naast de hoofdbestanddelen dierlijk vet en eiwit, veel calcium en vitamines A, B en D.

Spinazieburrito

Spinazieburrito s

Recept categorie:
Waardering:(3.7 / 5)

Spinazieburrito's, heel erg lekker. Tortilla's in ovenschaal leggen, room erover verdelen en bestrooien met rest ...

Lees meer
Mini pizzatjes

Mini pizzatjes

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(3.9 / 5)

Lekkere mini pizzatjes ideaal voor bij de harira! Deeg goed kneden, 40 min laten rijzen, ...

Lees meer
Mini pizza

Mini pizza

Recept categorie:
Waardering:(4.2 / 5)

Mini pizza, die je kan variëren met verschillende soorten vullingen.de pizzadeeg is basis, wil je ...

Lees meer
Coquillage gevuld met vis

Coquillage gevuld met vis

Recept categorie: ,
Waardering:(4.7 / 5)

Coquillage gevuld met vis, Dit kun je als voorgerecht maken maar ook als tussendoortje als ...

Lees meer
Tagliatelle met kip en champignon roomsaus

Tagliatelle met kip en champignon roomsaus

Recept categorie: ,
Waardering:(4.6 / 5)

Tagliatelle met kip en champignon roomsaus voor pastaliefhebbers. Tip: Met stokbrood i.p.v pasta is het ...

Lees meer
Linzenschotel met paprika

Vegetarisch linzenschotel met paprika en Marokkaans brood

Recept categorie: , Keuken: ,
Waardering:(3.6 / 5)

Linzenschotel met paprika, Ui en knoflook pellen en snipperen. Wortel schillen en in blokjes snijden. ...

Lees meer
Gebraden gehakt met  tapenade (van mmu)

Gebraden gehakt met tapenade (van mmu)

Recept categorie: , , Keuken:
Waardering:(4.8 / 5)

Gebraden gehakt met tapenade, Recept van mmu. Ik maak dit om op stokbrood te ...

Lees meer