Recipes from Ingredient: Kwark

Kwark of plattekaas is een soort heel verse kaas. In het Frans is de naam dan ook gewoon verse kaas. De melk wordt aangezuurd met melkzuurbacteriën, waarna er stremsel aan wordt toegevoegd. Na 24 uur verzuren en stremmen op kamertemperatuur wordt de massa gesneden en in een kwarkzak uitgelekt. Er blijft ongeveer een derde van de aanvangshoeveelheid over. Deze massa wordt daarna goed geroerd. Kwark kan worden gemaakt van koemelk, maar ook van geitenmelk of schapenmelk.

Een makkelijk kwarktaart recept om ervan te genieten

Kwarktaart een makkelijk recept om ervan te genieten

Recept categorie: Keuken: ,
Waardering:(5 / 5)

Het recept van de kwarktaart is heel makkelijk. Ik heb hier een naturel magere kwark ...

Lees meer
Mini cheesecakes met witte chocolade en frambozen

Mini cheesecakes met witte chocolade en frambozen

Recept categorie: ,
Waardering:(4.5 / 5)

Ooooh deze cheesecakes klinken te mooi om waar te zijn, witte chocolade en frambozen, kan ...

Lees meer
Aardbei kwarktaart

Aardbei kwarktaart

Recept categorie:
Waardering:(0 / 5)

Views: 8.413 Deel dit recept met anderen

Lees meer
Kanobroodjes

Kanobroodjes

Recept categorie:
Waardering:(3.6 / 5)

Kanobroodjes zacht gevuld met feta en belegworst

Lees meer
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Kiwidrank

Recept categorie:
Waardering:(5 / 5)

Views: 25.270 Deel dit recept met anderen

Lees meer
Aardbei kwarktaart

Aardbei kwarktaart

Recept categorie:
Waardering:(3.8 / 5)

Views: 47.480 Deel dit recept met anderen

Lees meer
Aardbei kwarktaart

Aardbei kwarktaart

Recept categorie:
Waardering:(4.6 / 5)

Views: 85.425 Deel dit recept met anderen

Lees meer
Kersen kwarktaart

Kersen kwarktaart

Recept categorie:
Waardering:(3.7 / 5)

Views: 49.938 Deel dit recept met anderen

Lees meer