Recipes from Ingredient: Maïzena

Maiszetmeel wordt in de keuken als bindmiddel gebruikt. Zetmeel heeft als eigenschap op te zwellen en water te binden als het in water wordt gesuspendeerd en vervolgens wordt gekookt. Hiermee kunnen van origine waterige voedselproducten worden gebonden tot een dikkere massa.

Vietnamese loempia's

Vietnamese loempia’s

Recept categorie: , Keuken:
Waardering:(3.1 / 5)

Echte traditionele Vietnamese loempia's, Snij de garnalen in kleine stukjes. Zet de vermicelli in een ...

Lees meer
Foe yong hai

Foe yong hai

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(3.8 / 5)

Foe Yong Hai, is een Chinees gerecht van ei met tomatensaus. De naam Foe young ...

Lees meer
Slagroomgebak

Slagroomgebak

Recept categorie: ,
Waardering:(4.5 / 5)

Slagroomgebak, klop in een kom 4 dooiers met 35 gr. suiker tot een romige crème. ...

Lees meer
Amandel-shortbread met Chocolade-dipping

Amandel-shortbread met Chocolade-dipping

Recept categorie:
Waardering:(4.3 / 5)

Amandel-shortbread met Chocolade-dipping, Bekleed de bakvorm met bakpapier en doen de mengsel erin, strijk het ...

Lees meer
Coquillage gevuld met vis

Coquillage gevuld met vis

Recept categorie: ,
Waardering:(4.7 / 5)

Coquillage gevuld met vis, Dit kun je als voorgerecht maken maar ook als tussendoortje als ...

Lees meer
Gefrituurde garnaalballetjes

Gefrituurde garnaalballetjes

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(3.5 / 5)

Gefrituurde balletjes van garnalengehakt met broodblokjes- korst, Verwijder de korsten van het brood. Snij het ...

Lees meer