Recipes from Ingredient: Vlees
Kruidig-zoete lamsbout
Een heerlijke, zoet-kruidige lamsbout die wél tenminste 7 uur moet stoven voor het allerbeste resultaat; ...
Lees meerKip rollatini
Gevulde kipfilet met Ricotta (maar kan net zo goed met Philedelphia ? ) en spinazie ...
Lees meerMarokkaanse Harira
Harira is de nationale Marokkaanse soep. Het is een gebonden, rijk gevulde soep met als ...
Lees meerTchichasoep – dchichasoep met stukjes vlees
Tchichasoep is een traditionele Marokkaanse soep. Deze vervangt vaak tijdens de ramadan de harira. Dit ...
Lees meerMaantjes met kipgehakt
Het idee en deegrecept heb ik van Cuisine la Nima. (deegrecept ietsie aangepast)
Lees meerKipbestilla – Pastila
Pastila (ook wel bestilla) is een Marokkaans gerecht dat wordt gemaakt van filodeeg en verschillende ...
Lees meerZelfgemaakte kentuckyburgers
Heerlijke zelfgemaakte kentuckyburgers, lekker voor bij de lunch, of als extra gerecht.
Lees meer