Aardappel pot
2006-10-29- Vaardigheidsniveau: Simpel
- Toevoegen aan favorieten
Ingrediënten
- Anderhalve eetl boter
tomatenpuree
rundvlees (hoeveelheid naar keuze)
Aardappels in stukjes gesneden (hoeveelheid naar keuze ik doe v 2 personen meestal 3 aardappels)
Zout,peper,paprikapoeder,nane
kippenbouillon
Werkwijze
Stap1
Doe roomboter in de pan. Voeg de in kleine stukjes gesneden rundvlees toe en bak al roerend het vlees bruin.
Als het bruin is voeg je de stukjes aardappels toe en 1 eetl tomatenpuree en de kruiden en bak dit 2 minuten al roerend door.
Voeg daarna heet water in de pan en 1 kippenbouillonblokje en laat als lekker koken tot de aardappels gaar zijn en het water iets is ingedikt. Wel af en toe goed doorroeren.
Je kunt op het einde ook voorgekookte doperwten of sperzieboontjes toevoegen en dit nog een paar min mee laten koken….
Gemiddelde waardering
(0 / 5)
0 keer beoordeeld
Gerelateerde recepten:
Info voedingswaarde
Deze informatie is per portie.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend