Bladerdeeg met tonijn

2012-12-25
  • Opbrengst : paar pesoon
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 30m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • - een half blikje champignons blik
    - een halve paprika
    - een beetje garnalen naar smaak
    - een blikje tonijn
    - 1 prei in rondjes gesneden
    - bladerdeeg
    - 1 ui
     

Werkwijze

Stap1

Je pakt een halve paprika, die snijd je in blokjes. Dan pak je de garnalen die snijd je naar keuze (of snijd ze niet) dan maak je het blikje tonijn open.  Meng het met de gerechten dat doe je ook met de champignons  die meng je der ook bij met de andere gerechten. De prei doe je er ook bij en de ui ook die snij de in ringetjes ook bij prei. Je mengt ze goed.

Vervolgens doe je in de pan een beetje olie. Wachten tot het gaar is, daarna pak je de bladerdeeg, daar doe je het mengsel in. Hierna doe je ze in de oven (200 graden) tot het bladerdeeg goud bruin wordt (niet zwart!)

Op een mooi bord serveren 🙂 klaar is kees! 

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3.9 / 5)

3.9 5 8
Beoordeel dit recept

8 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Vers en zacht stokbrood met zonnebloempitten en zwarte komijn

    Stokbrood vers en zacht met zonnebloempitten en zwarte komijn

  • Harchakoekjes in de vorm van ghribia

    Harchakoekjes in de vorm van ghribia

  • Marokkaanse ijstaart fruitsalade

    Marokkaanse ijstaart fruitsalade

  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.