Bonbons

2011-12-22
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 10m
Beoordeel dit recept:

Bonbons Ze zijn echt heerlijk, echt een aanrader. Makkelijk om te maken

Ingrediënten

  • Ongezouten pinda's (grof malen)
  • 3 eetlepels Honing
  • 2 eetlepels Chocopasta (van melkchocolade)
  • Half eetlepel kokos
  • Bastonje koek (grof malen)

Werkwijze

Stap1

Je doet de gemalen pinda's en de gemalen bastonje koek, in een bak, vervolgens doe je de honing, chocopasta en de kokos doorheen, je kneed ze bij elkaar, dan maak je er bolletjes van en rolt ze in de kokos in een dienblad de koelkast in, voor ongeveer 3 uur lang.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3.2 / 5)

3.2 5 5
Beoordeel dit recept

5 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Marokkaanse Harchakoekjes in de vorm van bloemetjes, gepresenteerd op een mooi gedekte tafel met Tajine.nl subtiel verwerkt in de decoratie.

    Marokkaanse Harchakoekjes in de vorm van bloemetjes

  • Tajine van visgehaktballetjes in tomatensaus, geserveerd in een Marokkaanse tajine.

    Tajine van Visgehaktballetjes in Tomatensaus

  • Tajine gerecht met vlees, groenten en deksel met Tajine.nl decoratie

    Marokkaanse Tajine met Vlees en Groenten

  • Een prachtige presentatie van Marokkaanse Seffa, gedecoreerd met poedersuiker, kaneel en noten, geserveerd op een schaal.

    Marokkaanse Seffa Gedecoreerd met Poedersuiker, Kaneel en Noten

  • Authentieke Marokkaanse visbestilla

    Marokkaanse Visbestilla

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reactie (1)

  1. Geplaatst door Kbida aan 22-12-2011

    dua heb je een foto voor ons?

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.