Gebakken mullet (vis)
2006-05-19- Keuken: Tunesische
- Vaardigheidsniveau: Simpel
- Toevoegen aan favorieten
Ingrediënten
- 1 kilo mullet
2 eetlepels komijn
zout
bloem
zonnebloemolie geen olijfolie
citroen
Werkwijze
Stap1
als je de visjes schoon hebt gemaakt en gewassen, dan doe je ze in een vergiet en doe je de komijn er op en de zout naar smaak wel goed zouten.dan schud je vergiet zodat alles wordt geschudt, en de komijn er goed in komt.daarna 10 min laten staan. en dan pak een grote boterham zakje en doe je daar ruim wat bloem in en pak je een paar van die visjes, en doe die je in de bloem, dan doe je de zakje dicht en schudt je ermee zodat alle visjes onder de bloem .en dan bak je die gelijk in de olie .er mag best veel olie in de koekepan.een paar minuten bakken niet lang dan zijn op zn lekkerst. je gaat zo door tot dat alle visjes op zijn.op het laatst kan je er citroensap op doen als je wilt.eet sSimpel
dit zijn hele lekkere visjes je kunt ze ook grillen.
Gemiddelde waardering
(5 / 5)
1 keer beoordeeld
Gerelateerde recepten:
Info voedingswaarde
Deze informatie is per portie.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Geplaatst door mashallah aan 19-05-2006
hallo kan iemand mij vertellen waarom ik steeds mn naam er niet op krijg.bedankt
Geplaatst door moslima75 aan 24-05-2006
Welke vissort is dat?
Geplaatst door mashallah aan 24-05-2006
ze heten in het marokaans salmonita,als ik het goed heb.groetjes
Geplaatst door loeloe28 aan 02-10-2008
waar kom je van dan in tunesie hoe oud ben je
Geplaatst door simo aan 18-11-2008
kan iemand mij vertellen wat je erbij kan eten? behalve charmilla van ui en tomaat en paprika? daar houdt me man niet van en vis alleen vind ik zo kaal.
Geplaatst door mashallah aan 02-12-2008
hoi loeloe28
ik ben 33 jaar, en kom uit beja.en jij waar kom jij vandaan.
Geplaatst door mashallah aan 02-12-2008
hoi simo
je kan er bij eten groene salade of omek houria je vindt mijn recept ook hier,of met berkoukesch je wet wel.die bolletjes of met soep het hoeft niet perse met charmilla. dus gewoon gebakken en dat er zo bij eten.