Vis ovenschotel

2010-08-22
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 60m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • 2-3 pangasius filet of talapia filet
    5 grote trostomaten
    1 rode paprika in reepjes
    zakje aardappelschijfjes uit koelvak supermarkt
    half bosje cosbar
    1 grote ui
    olijfolie
    peper zout
    tl saffraan
    1/2 eetl. gemalen komijn
    (voor hete eters half spaans pepertje)

Werkwijze

Stap1

Ontvel en ontpit 3 van de tomaten doe ze samen met de ui, cosbar, zout, peper, komijn in een blender tot een saus mixen (half pepertje er ook bij doen voor wie dit wil).

Spoel de vis filets af onder de kraan en dep ze droog.

Vet een ovenschaal in met olijfolie en leg de vis erin.

Beetje zout en peper op de vis strooien. Hierop een laag aardappelschijfjes hierop de reepjes paprika snij de overgebleven 2 tomaten in dunne plakjes en leg deze bovenop de de paprika.

Schenk de saus over de schotel en plaats hem in de oven 180 graden. Ongeveer 45 minuten (of prik even in de aardappel of ze gaar zijn).

lekker met brood
je kan het ook op het vuur in een tajin maken alleen dan duurt het iets langer.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3.5 / 5)

3.5 5 6
Beoordeel dit recept

6 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Mini tortilla's recept

    Mini tortilla’s

  • Mini vispastilla met kabeljauw scampi garnalen en fruits de mer

    Mini vispastilla met kabeljauw scampi garnalen en fruits de mer

  • Vogeltongetjes met kip zoete ui rozijnen en amandelen

    Vogeltongetjes met kip zoete ui rozijnen en amandelen

  • Gevulde aubergine en rijst met prei en ui

    Gevulde aubergine🍆 met gehakt uit de oven en rijst met prei en ui

  • Pizza tonijn en mozzarella

    Pizza tonijn en mozzarella Recept

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reactie (1)

  1. Geplaatst door Saad aan 16-02-2011

    lekker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.