Gevulde champions

2009-07-29
  • Opbrengst : voor 4 personen
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 1:30 u
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • *16 champions
    * pakje philadelphia met kruiden

Werkwijze

Stap1

bissmillah, pak champions en was ze en dan snij je de steeltje eruit en doe de philadelphia en doe ze in voorverwarmde oven en doe ze erin tot de philadelphia borrelt.

Het is lekker met knapperige sla

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3 / 5)

3 5 2
Beoordeel dit recept

2 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Authentieke Marokkaanse Bastilla met kip en amandelen, geserveerd met poedersuiker en kaneel, naast een decoratieve tajine.

    Marokkaanse Bastilla met Kip en Amandelen

  • Een kom traditionele Marokkaanse Harira soep, gevuld met linzen, kikkererwten en kruiden, met Tajine.nl verwerkt in de decoratie.

    Traditionele Marokkaanse Harira Soep

  • Een prachtige presentatie van Marokkaanse Seffa, gedecoreerd met poedersuiker, kaneel en noten, geserveerd op een schaal.

    Marokkaanse Seffa Gedecoreerd met Poedersuiker, Kaneel en Noten

  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Barbecue chicken pizza

    Barbecue chicken pizza

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    0
  • Vet

    0
  • Eiwitten

    0
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (3)

  1. Geplaatst door saartje2009 aan 29-07-2009

    Hopelijk vinden julie het lekker..

  2. Geplaatst door koken20 aan 22-08-2009

    heej bedankt vor het reept op hoeveel graden moet de oven zijn?
    tnx

  3. Geplaatst door saartje2009 aan 09-09-2009

    150

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.