Hazelnootkoekjes met witte chocolade

2008-12-03
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 30m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • 1 glas gehakte hazelnoten
    1 ei
    3/4 glas bruine suiker
    1/4 glas suiker
    1 zakje vanille
    1/2 zakje bakpoeder
    1/2 glas olie
    2 eetlepels gemalen kokos
    2 reepjes witte chocolade
    1 glas bloem

Werkwijze

Stap1

Breek de chocolade in stukjes. meng alle ingredienten met een spatel goed door elkaar. Het deeg is kleverig, plaats daarom stukjes van het deeg met behulp van een pollepel op de bakplaat.

Voorverwarm de oven op 170 graden, laat dit ongeveer een kwartiertje bakken.

Goed laten afkoelen.

Het smaakt naar home made chocolat chip cookies, maar dan veeeel lekkerder!

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3 / 5)

3 5 1
Beoordeel dit recept

1 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

    Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

  • Marokkaanse Briwat be louz - Amandeldriehoekjes

    Marokkaanse Briwat be louz – Amandeldriehoekjes

  • Amandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes

    Amandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes

  • Marmer muffins

    Marmer muffins

  • Biscuit Rolcake zonder oven binnen 10 minuten klaar

    Biscuit Rolcake zonder oven binnen 10 minuten klaar

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (4)

  1. Geplaatst door Dalilah aan 03-12-2008

    hoe groot moet het glas zijn, lijkt me
    lekker om met iedadha te gaan maken

  2. Geplaatst door souma aan 03-12-2008

    ik denk 220 ml

  3. Geplaatst door kilootje aan 04-01-2009

    220 ml idd, bedankt souma

  4. Geplaatst door sadiye aan 28-01-2009

    hmm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.