Iskender

2010-02-17
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 25m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • Turks brood
    tomatenpurree
    doner ( ik koop van die kant en klare in pakjes;)
    Turkse yoghurt
    knoflookteentje
    zout,peper,pull biber ( rode gedrgde pepertjes)

Werkwijze

Stap1

Tomatensausje maken van tomatenpurree met zout peper pull biber je can ook cayennepeper gebruiken met wat water tot een mooi sausje maken.

Doner bakken.

Brood in dobbelsteentjes snijden en in de oven roosteren lekker knapperig!!
Yoghurt zout en knoflook een knoflooksausje maken.

Eerst leg je het geroosterde brood op een bord daarover doe je de tomatensaus. Daarover de doner. En daarover de yoghurtsaus,

Je kan het garneren met peterselie en/of geroosterde Turkse paprika's tomaten enz.

je kan de volgorde ook anders doe nvan het bord op maken moet je zelf weten!
zoals foto kan bijv. ook

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3.6 / 5)

3.6 5 14
Beoordeel dit recept

14 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Authentieke Marokkaanse Bastilla met kip en amandelen, geserveerd met poedersuiker en kaneel, naast een decoratieve tajine.

    Marokkaanse Bastilla met Kip en Amandelen

  • Tajine van Erwtensoep Bissara met olijfolie en komijnpoeder, geserveerd in een decoratieve tajine van Tajine.nl.

    De Marokkaanse Tajine van Bissara

  • Italiaanse pizza met zeevruchten geserveerd op een Marokkaanse tafel, met Tajine.nl decoratief verwerkt in de tajinedeksel.

    Italiaanse pizza met zeevruchten

  • Tajine van visgehaktballetjes in tomatensaus, geserveerd in een Marokkaanse tajine.

    Tajine van Visgehaktballetjes in Tomatensaus

  • Tajine gerecht met vlees, groenten en deksel met Tajine.nl decoratie

    Marokkaanse Tajine met Vlees en Groenten

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.