Kipfile in kaassaus

2009-04-12
  • Porties : 2
  • Bereidingstijd : 20m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • kipfilet
    olijfolie
    Kipkruiden
    Peterselie
    Zout
    Peper
    Boter
    Meel
    Crème- fraïche
    Geraspte kaas

Werkwijze

Stap1

Kip file marineren in olijf olie kipkruiden, peterselie, zout, peper.
ff laten staan, bak daarna de kipfile.

1 Eetlepel boter in een steelpan, doe hierbij 1 eetlepel bloem en goed roeren. Je doet dan de Crème- fraïche erbij, als dit kookt doe je als laatst een half zakje geraspte kaas bij. Goed blijven roeren totdat het een dikke sausje wordt.
* Als de saus te dik is, doe er melk bij.
* Als de saus te dun is, doe er kaas bij.

Serveer de saus met de kipfile.
Het is lekker met groente, een aardappels.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(0 / 5)

0 5 0
Beoordeel dit recept

0 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Italiaanse pizza met zeevruchten geserveerd op een Marokkaanse tafel, met Tajine.nl decoratief verwerkt in de tajinedeksel.

    Italiaanse pizza met zeevruchten

  • Tajine van visgehaktballetjes in tomatensaus, geserveerd in een Marokkaanse tajine.

    Tajine van Visgehaktballetjes in Tomatensaus

  • Tajine gerecht met vlees, groenten en deksel met Tajine.nl decoratie

    Marokkaanse Tajine met Vlees en Groenten

  • Een prachtige presentatie van Marokkaanse Seffa, gedecoreerd met poedersuiker, kaneel en noten, geserveerd op een schaal.

    Marokkaanse Seffa Gedecoreerd met Poedersuiker, Kaneel en Noten

  • Authentieke Marokkaanse visbestilla

    Marokkaanse Visbestilla

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (2)

  1. Geplaatst door oemoemayma aan 21-04-2009

    waar is de foto s

  2. Geplaatst door Mimi26 aan 25-04-2009

    Heb ik op dit moment niet, zodra ik deze heb krijg je het te zien.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.