Kokos en witte chocolade cake
2005-10-09- Gang:Dessert
- Vaardigheidsniveau: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Porties : 1
- Bereidingstijd : 30m
Ingrediënten
- - 125 g boter (plus extra om in te vetten)
- 150 g witte chocolade
- 175 g fijne tafelsuiker
- 125 g zelfrijzend bakmeel
- 2 eieren
- 90 g kokosrasp
- 150 g verse frambozen
- poedersuiker
Werkwijze
Stap1
1. Verwarm de oven voor op 180 ºC. Vet een bakblik van 16x26 cm in en bekleed met bakpapier.
2. Smelt 125 g boter met 150 g witte chocolade in een steelpan op laag vuur. Voeg 175 g fijne tafelsuiker toe en meng.
3. Giet in een ruime kom en voeg 125 g zelfrijzend bakmeel en 90 g kokosrasp toe. Meng en doe er 2 geklopte eieren bij. Roer licht om en spatel er 150 g verse frambozen door.
4. Giet het mengsel in het blik en bak 40 minuten of tot het stevig is. Laat afkoelen in het blik. Snij in stukken en bestuif met poedersuiker.
Eet smakelijk
Gemiddelde waardering
(4.2 / 5)
12 keer beoordeeld
Gerelateerde recepten:
Info voedingswaarde
Deze informatie is per portie.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Geplaatst door saadia29 aan 09-10-2005
Hmmm….ziet er heerlijk uit :goedzo:
Geplaatst door Cheima aan 09-10-2005
Lijkt me heerlijk!
Geplaatst door Ouissam aan 09-10-2005
Ziet er echt lekker uit. Jammie ga het ook een keer maken thnxxx :kus:
Geplaatst door sadiye aan 07-09-2009
sow lekker hoor
Geplaatst door Iempje aan 11-09-2009
ziet er gooed uit!!
Geplaatst door assia7 aan 30-04-2010
ziet er goed uit hoor !!