Pasta-ovenschotel met gehakt en spinazie

2006-01-31
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • 300 gr gehakt
    1 ui
    1 teentje knoflook
    1 pak diepvriesspinazie a la creme
    1 bakje champignons
    Zout en peper
    1 pakje/pot tomatensaus
    1 rode paprika
    Pasta naar keuze (300 gr)
    Gehaktkruiden
    Paprikapoeder
    Mespuntje saffraan
    Mespuntje sambal
    Geraspte kaas

Werkwijze

Stap1


Kook de macaroni gaar met wat zout. Snipper de ui en de knoflook en fruit die even aan in een koekenpan. Kruid het gehakt met gehaktkruiden en bak het mee met de ui en knoflook. De paprika in stukjes snijden en ook de champignons. Ook even meebakken tot het wat geslonken is. Dan de tomatensaus erbij (en eventueel wat water of bouillon). Goed doorwarmen. De spinazie opwarmen in een pannetje.
Neem een ovenschaal en vet die in met wat olie. Begin met een laagje tomatensaus, dan een laagje macaroni, dan een laagje spinazie enz. Eindig met een laagje saus en strooi daar geraspte kaas overheen. Zet in een oven van 200 graden tot de kaas gesmolten is.

Eet smakelijk!!

Deel dit recept met anderen

Ik ben Ellouisa, 31 jaar jong..

Meer van deze
Chef-kok »
Gemiddelde waardering

(4.7 / 5)

4.7 5 3
Beoordeel dit recept

3 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Authentieke Marokkaanse Bastilla met kip en amandelen, geserveerd met poedersuiker en kaneel, naast een decoratieve tajine.

    Marokkaanse Bastilla met Kip en Amandelen

  • Tajine van Erwtensoep Bissara met olijfolie en komijnpoeder, geserveerd in een decoratieve tajine van Tajine.nl.

    De Marokkaanse Tajine van Bissara

  • Italiaanse pizza met zeevruchten geserveerd op een Marokkaanse tafel, met Tajine.nl decoratief verwerkt in de tajinedeksel.

    Italiaanse pizza met zeevruchten

  • Tajine van visgehaktballetjes in tomatensaus, geserveerd in een Marokkaanse tajine.

    Tajine van Visgehaktballetjes in Tomatensaus

  • Tajine gerecht met vlees, groenten en deksel met Tajine.nl decoratie

    Marokkaanse Tajine met Vlees en Groenten

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (2)

  1. Geplaatst door shma1 aan 07-03-2009

    hoi hoi ik wil het strax maken maar kabn het ook met verse spinazie?

  2. Geplaatst door oemabubakr aan 24-04-2009

    Ik heb het vandaag gemaakt….ben benieuwd hoe het strakjes zal smaken…het ziet er in elk geval lekker uit…baaraka ALLAHOE fieki voor het recept!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.