Perzikcake recept ook voor frambozen of abrikozencake

2013-11-18
  • Porties : 8
  • Bereidingstijd : 10m
  • Kooktijd : 35m
  • Klaar in : 45m
Beoordeel dit recept:

Deze perzikcake is best gemakkelijk om te maken. Kun je geen perziken meer vinden of houd je er simpelweg niet zo van? Deze taart is ook heerlijk met frambozen, abrikozen of appel.

Ingrediënten

  • 3 eieren
  • 180 gr suiker
  • 1 tl vanille aroma
  • 250 gr perzikyoghurt met stukjes
  • 180 ml olie
  • zelfrijzende bloem tot je een half vloeibaar beslag hebt
  • perziken
  • 2 el honing
  • amandelschilfers

Werkwijze

Stap1

Alles goed mengen met een garde. Daarna doe je het beslag in een ingevette bakvorm. Snijd een paar perziken in schijfjes en gooi deze op het beslag. Daarop 2 eetlepels honing goed verspreiden over de perziken en daarop amandelschilfers. Bakken op 180 graden gedurende 35 min.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(4 / 5)

4 5 1
Beoordeel dit recept

1 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Vers en zacht stokbrood met zonnebloempitten en zwarte komijn

    Stokbrood vers en zacht met zonnebloempitten en zwarte komijn

  • Harchakoekjes in de vorm van ghribia

    Harchakoekjes in de vorm van ghribia

  • Marokkaanse ijstaart fruitsalade

    Marokkaanse ijstaart fruitsalade

  • Heerlijke Red Velvet Cake

    Heerlijke Red Velvet Cake

  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.