Pizzadeeg (minipizzatjes)
2009-09-06- Vaardigheidsniveau: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Porties : 12
- Bereidingstijd : 25m
Ingrediënten
- 300gr bloem,
beetje zout,
30gr boter,
1 eetlepel gedroogde gist of een zak bakpoeder,
groot glas melk
Werkwijze
Stap1
bloem, zout, boter en gedroogde gist of bakpoeder in een schaal doen en met je hand goed roeren tot je zo korrelkes krijgt (door die boter) dan doe je beetje per beetje melk bij en kneden als het nodig is doe je nog wa melk bij en goed kneden tot het niet meer plakt aan je handen. Dan doe je het deeg in een zakje en 1u in de koelkast bewaren.
Tis klaar.
wasalam
Gemiddelde waardering
(3.7 / 5)
10 keer beoordeeld
Gerelateerde recepten:
Info voedingswaarde
Deze informatie is per portie.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Geplaatst door sadiye aan 07-09-2009
deze deeg is echt goed
Geplaatst door Dounya101 aan 08-09-2009
heerlijk zeg!!!!
goede deeg!
Geplaatst door hasna72 aan 20-09-2009
goede deeg nog zacht en lekker ook
Geplaatst door cilla aan 12-10-2009
hallo, ik heb een vraagje he ,kan ik dat deeg van tevoren maken in de ochtend en dan bewaren in de koelkast tot in de avond? groetjes priscilla
Geplaatst door melahat aan 12-10-2009
oei, da weet ik nie, durf nie op antwoorden sorry
Geplaatst door cilla aan 12-10-2009
ow okj dankjewel voor je antwoord terug,
groetjes priscilla
Geplaatst door cilla aan 12-10-2009
Misschien iemand anders die dat wel weet ?
Geplaatst door melahat aan 13-10-2009
even opgezocht voor jou op google: Je kunt het onmiddellijk gebruiken of ingepakt in plasticfolie in de koelkast (of diepvriezer) bewaren tot je het nodig hebt.
Geplaatst door cilla aan 14-10-2009
ohh heel ergbedankt dat je dat hebt opgezocht voor me ,
groetjes priscilla
Geplaatst door melahat aan 15-10-2009
is niet erg grxx