Rösti-ovenschotel met zalm

2014-08-29
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 45m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • - 1 zak r?sti (Aviko, 600 gr)
    - 1 ui
    - 1 prei
    - 1 rode paprika
    - Beetje broccoli
    - 1 blikje roze zalm
    - Zout en peper
    - Knoflook(poeder)
    - 1 pakje room
    - 2 eieren
    - Geraspte kaas

Werkwijze

Stap1

Snipper de ui, snijd de prei in ringen en de paprika in stukjes. Verdeel de broccoli in roosjes. Bak het in wat olie en voeg wat peper, zout en knoflook toe. Doe dan de rösti erbij en bak het mee. Dan de zalm erbij doen en even doorscheppen. Breng het op smaak met zout, peper en knoflook.

Vet een ovenschaal in en verwarm de oven voor op 180 graden. Doe het röstimengsel in de schaal. Klop de room met de eieren los en giet het erover. Bestrooien met geraspte kaas en 30 minuten bakken.

Deel dit recept met anderen

Ik ben Ellouisa, 31 jaar jong..

Meer van deze
Chef-kok »
Gemiddelde waardering

(3.8 / 5)

3.8 5 4
Beoordeel dit recept

4 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Een heerlijke Marokkaanse Kefta Tajine met Eieren, geserveerd in een traditionele tajine met brood.

    Marokkaanse Kefta Tajine met Eieren

  • Authentieke Marokkaanse Bastilla met kip en amandelen, geserveerd met poedersuiker en kaneel, naast een decoratieve tajine.

    Marokkaanse Bastilla met Kip en Amandelen

  • Een kom traditionele Marokkaanse Harira soep, gevuld met linzen, kikkererwten en kruiden, met Tajine.nl verwerkt in de decoratie.

    Traditionele Marokkaanse Harira Soep

  • Tajine van Erwtensoep Bissara met olijfolie en komijnpoeder, geserveerd in een decoratieve tajine van Tajine.nl.

    De Marokkaanse Tajine van Bissara

  • Italiaanse pizza met zeevruchten geserveerd op een Marokkaanse tafel, met Tajine.nl decoratief verwerkt in de tajinedeksel.

    Italiaanse pizza met zeevruchten

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.