Snelle Fruit gebakjes

2009-06-03
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 25m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • Pak gebakbodems (8st.verkrijgbaar bij AH)
    Pak mix voor banketbakkersroom van Dr.Oetker
    aardbeien
    blikje ananas
    1 kiwi
    poedersuiker

Werkwijze

Stap1

De mix voor banketbakkersroom met 400 ml water in een beslagkom mixen voor 1 minuut. Haal de gebakbodems uit de verpakking. Doe de banketbakkersroom in een spuitzak (of gewoon met lepel) en vul de gebaksbodems hiermee.Vervolgens versier je deze met fruit (je kan zelf kiezen welk fruit). Als laatst bestrooi je de gebakjes met poedersuiker en klaar is kees!

Dit is supersnel te maken voor als je onverwacht bezoek krijgt.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(4.3 / 5)

4.3 5 8
Beoordeel dit recept

8 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

    Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

  • Marokkaanse Briwat be louz - Amandeldriehoekjes

    Marokkaanse Briwat be louz – Amandeldriehoekjes

  • Amandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes

    Amandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes

  • Marmer muffins

    Marmer muffins

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (4)

  1. Geplaatst door ummsalman aan 06-06-2009

    ziet er leuk en smakelijk uit en lekker makkelijk!

  2. Geplaatst door sadiye aan 06-06-2009

    lekker makkelijk hmm

  3. Geplaatst door sadiye aan 24-07-2009

    ik ga deze egt maken

  4. Geplaatst door sadiye aan 06-10-2009

    is erg makkelijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.