Tajine met sardientjes

2005-12-11
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • sardines
    garnalen
    tomaten
    peterselie
    citroen
    komijn
    peper
    zout
    olie
    knoflook
    paprikapoeder
    Viskruiden van Verstegen
    citroensap

Werkwijze

Stap1

Maak de sardientjes schoon laat ze marineren in een sausmarinade van olijfolie, komijn, zout, viskruiden, knoflook, peterselie, citroensap, peper en een beetje zout, paprikapoeder.

Schil en snijd de tomaten in kleine blokjes en laat het koken in een scheut olijfolie, voeg beetje zout en peper, peterselie.

In de tagine doe de sardientjes en als de tomatensaus klaar is voeg je dat toe bij de sardien. Laat het ff koken en voeg garnalen toe en een halve citroen.

Eet smakelijk!

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(4 / 5)

4 5 10
Beoordeel dit recept

10 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Mini tortilla's recept

    Mini tortilla’s

  • Barbecue chicken pizza

    Barbecue chicken pizza

  • Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

    Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

  • Loempiapakketjes met twee soorten kipvullingen

    Loempiapakketjes met twee soorten kipvullingen

  • Pittige spinazie broodjes met feta en mozzarella heerlijk in de ramadan

    Pittige spinazie broodjes met feta en mozzarella

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (10)

  1. Geplaatst door pareltje aan 11-12-2005

    hhmm ziet er heerlijk uit.

  2. Geplaatst door ellouisa aan 11-12-2005

    Klinkt ook superlekker!!

  3. Geplaatst door ellouisa aan 11-12-2005

    hoeveel tomaten gebruik je?

  4. Geplaatst door Nacira aan 13-12-2005

    Ongeveer 4 tomaten

  5. Geplaatst door ellouisa aan 13-12-2005

    dankje nacira!

  6. Geplaatst door kippetje aan 14-03-2006

    Hoe lang moet het ongeveer koken?

  7. Geplaatst door Nacira aan 21-04-2006

    De tomatensaus omgeveer 5 a 10 min. en de sardientjes 5 min. als je garnalen erbij hebt toegevoegd dan 3 min koken

  8. Geplaatst door Laloucha aan 02-03-2008

    kan ik dat ook met makreel maken.

  9. Geplaatst door esmoe aan 24-10-2008

    ik heb het geplobeert hmmmm lkrrrrrrr 🙂

  10. Geplaatst door risala aan 19-08-2010

    mmm…??gaat tajin niet breken als je het op het kookplaat zet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.